top of page

Uue aja peod


Maailm on muutunud, koroona on jätnud oma jälje.

Kas katsikud, beebipeod, sooteatamispeod, tüdrukuteõhtud ja pruutneitside tänuüritused saavad toimuda? Kuidas on praegune aeg mõjutanud nende pidude pidamist?


Koroonapandeemia tõttu on ära jäänud väga paljude sündmuste tähistamised. Olukorra leebudes saab kindlasti pidusid pidada, kuid ettevaatlikumalt ja rahulikumalt, kui seda varasemalt tegema oleme harjunud. Õnneks inimene ju harjubki kõigega.


Uue aja populaarseimaks peoks võiks kindlasti olla maskiball.

Maskide kandmine on muutunud tavapäraseks normaalsuseks.

Mask on hea aksessuaar, mis 2021. aasta pidudel võiks olla tehtud vastavalt peo temaatikale. Üks ühine element tervele peoseltskonnale, mis lisaks sellele, et näeb äge välja, on ka vastutustundlik.

NB! Loomulikult ei tohi aga maskist hoolimata ühtki pidu füüsiliselt pidada, kui nakatumisnäitaja on suur.


Maskiballile minnes pöörake kindlasti palju tähelepanu enda kätele.

Üks variant on kinkida igale osalejale personaalne käte desovahend.

Teine variant on paigutada üks pudel kohe sissepääsu juurde, et kõik peole saabujad käed kindlasti ära desinfitseeriksid. Küll aga on oodata vähem kätlemist ja kallistamist, kuid see vist eestlastele meeldibki?



Selleks, et saaks aga hoida veel pikemat ja turvalisemat distantsi, on võimalik paljud tegevused värske õhu kätte kolida. Sooja suveilmaga on see eelistatuim variant, et võimalikult palju mõnusat ilma nautida, kuid vähe halvemad ilmad viivad meid mugavustsoonist välja. See-eest on aga kindlasti oodata palju ägedaid emotsioone. Olgu aastaaeg mis tahes ning peoks tüdrukuteõhtu, pruutneitside tänuüritus, sooteatamspidu, beebipidu või katsikud - peo saab viia läbi väljas igal juhul, igal ajal ja igas kohas!



Sel talvel õnnistati meid rohke lumega ja nüüd on taevas säramas juba mõnus kevadpäike. Seda saab väga hästi enda peo erilisemaks muutmiseks ära kasutada.

  • Miks mitte lasta tossukahurid õhku ilusa lumise looduse taustal (metsas seda veel jagub) ja teatada niimoodi enda lapse sugu. Variant on ka näiteks konfettikahur või nendega täidetud õhupall, mida külalisetel ja tulevastel lapsevanematel on kindlasti mõnus soojendava päikse käes terrassil vaadata.

  • Beebipeoks saab tuua välja soojapuhurid, lambavillad ja soojad pleedid ning juua mõnusalt sõbrannadega kuuma kakaod. Kindlasti tuleb aga koosviibimine lõpetada enne, kui lapseootel naisel või tema lähedastel külm hakkab, et vältida külmetushaiguste teket.

  • Katsikuid võib pidada väga aktiivselt: mugavad saapad jalga ning pere ja sõpradega kärutama!

  • Tüdrukuteõhtukski leiab palju tegevusi, mida just väljas teha, olgu selleks siis uisudiskol pidutsemine, ülesannete lahendamine värskes õhus või välja kaetud laud koos soojendava joogiga.

  • Pruutneitsidega võiks minna fotosessioonile loodusesse või linna, lõõgastuda koduses spas, minna näiteks matkale või täieliku kontakti vältimiseks saata sõbrannadele ukse taha ilus ja meelt lahutav üllatus!


Kui haigusjuhtumeid on kriitiliselt palju ja igasugune kokkusaamine täiesti välistatud, siis ega ka sel juhul elu tähtsaimad peod tähistamata jää! Külalised saavad kokku tulla ka Zoomi, Skype või mõne muu suhtlusplatvormi vahendusel!


Hoiame oma tervist ja käitume vastutustundlikult, kuid ärme unusta pidada meeles enda lähedasi ning jagada nendega elu suurhetki! Erilised ajad vajavad erilisi lahendusi.



Soovid personaalset nõu vastutustundliku peo korraldamiseks?

Võta meiega ühendust!




Recent Posts

See All
bottom of page