top of page

Tiigriaasta on pidutsemiseks loodud

1. veebruaril 2022 algas Hiina kalendri järgi uus aasta, veetiigri aasta.


Tiigriaastal sündinud naised ehk teie, kelle sünniaasta on 1998, 1986 või 1974, pidavat kiirgama sel aastal erilist võlu. Teil on suur võimalus jääda lapseootele. Vee-tiiger aitab tegelikult kõigil leida suhteid ja neid tugevdada. Aasta esimeses pooles on suhted, armastus ja raha just eriti läbivad teemad. Aprill, mai ja november on eriti soodsad armuelu edendamiseks, kaaslase leidmiseks ja olemasolevate suhete arendamiseks. Aasta neljas kuu on täidetud erilise romantika ja maagiaga. Kes soovivad alustada pereeluga, siis see võimalus teile ka saabub. Aasta on täis romantilisi seiklusi, aga ka ahvatlusi, mis tähendab, et partnerite valikul tuleb olla väga ettevaatlik, et mitte eksida.


Loodame, et kui sul juba ei ole põhjust sellel aastal üheks eriliseks peoks, et siis tiigriaasta selle põhjuse sulle toob, näiteks kihlumise või beebiootuse näol :)


Uhke ja ilus loom nagu tiiger on, annab ta hea võimaluse endast šnitti võtta teemapeo korraldamiseks.


Hiinas nimetatakse tiigrit loomade kuningaks. Tiiger naudib tähelepanu keskpunktis olemist. Seega kõikidele tiigriaastal sündinud beebidele kohe kindlasti meeldib, kui nende katsikutele tullakse ning küllap tajuvad ka kõhubeebid, kui just nemad on põhjuseks, miks pidu tehakse. Olgu selleks siis beebi sooteatamispidu või baby shower (beebipidu).


Värvid, mida sel aastal kasutada on helesinine, tulipunane, piparmündiroheline ja imperiaalne kollane. Kõige lihtsam viis neid värve oma peole sisse tuua on õhupallide näol. Kasutades üksikuid õhupalle, õhupallibukette või panna püsti õhupallikaar. Lisada juurde temaatilisi dekoratsioone, laudlina, sööki-jooki, mänge jms on tulemuseks üks aasta meeldejäävaimaid pidusid!


Kui esimese hooga võib silme ette tulla tiigri temaatikaga just laste pidu, siis tegelikult on tiigrimuster üks naiste lemmikuid ja sellega annab siduda ka ühe hoti tüdrukuteõhtu. Piisab vaid vastavast dresscodest ning elementidest pruudivandel ja mõnel muul mängul ning kaunistusel ja tulemuseks on üks stiilne pidu.


Tiiger oma värvide, mustri ja iseloomuga annab nii palju, kust kinni haarata. Seega, kõik tiigriaastast lähtuvad peod saavad olla täiesti omanäolised, just selle inimese moodi, kes on peo Kuningas või Kuninganna.


Recent Posts

See All
bottom of page