top of page

Praktikant x Her Events


Hei, olen uus turunduspraktikant Her Eventsis. Räägin natukene endast ning minu tegemistest ja juba varsti saate mu tööd vaadata Her Eventsi Facebookist ja Instagramist. 😉



Kes ma olen


Olen Greteli, 19-aastane Lõuna-Eesti neiu Tartust. Igapäevaselt töötan ma lapsehoidjana, sest mulle väga väga meeldivad väikesed lapsed. Olen ka tudeng ning õpin Tallinna Majanduskoolis sotsiaalmeedia spetsialistiks. Paljud on küsinud, mis see eriala tähendab ja milline see üldse välja näeb. Tähendab seda, et õpin turundama kõike, mis on sotsiaalmeedias võimalik ning õpin koolis erinevaid trikke, nippe ja lahendusi, kuidas olla parem turundaja. Vaba aega veedan ma, kas võrkpalliplatsil palli mängides oma tiimiga või jõusaalis. Samuti meeldib mulle väga reisida ja näha võimalikult palju kohti maailmas. Oma noore vanuse kohta olen jõudnud juba läbi käia 13 riiki.



Miks just Her Events


Kuna minu koolis õpitav eriala nõuab ka praktikat, siis mõtlesin kohe, et ma tahan, kas mingi ürituse ettevõttes olla või mõnes reklaamifirmas. Mulle on alati meeldinud korraldada kõiksuguseid asju alates tavalisest õhtusöögist kuni sünnipäevade ja tavaliste pidudeni. Her Events tundus just õige koht, kus ma tahaks olla praktikal ja näha ka kõrvalt, kuidas kõik neil endal käib. Pakkumist nähes oma kooli grupis olin 101% kindel, et see koht on juba võetud ning järgmine kord tean, et pole vaja viivitada selliste asjadega. Tuli välja, et ma polnud ainuke, kes viivitas ja imekombel sain Her Eventsi praktikakoha endale.



Mida pean oluliseks peo juures


Mulle meeldib, kui asju tehakse põhjalikult ja eelistan seda eelkõige pidude puhul. Niisama sõbrannadega juttu rääkida ja veini juua pole see, mis oleks korraldatud pidu või õhtu. Muidugi niisama juttu rääkida on ka vahel tore. 😁 Suuremate ürituste puhul on oluline söök, sest me kõik teame et good food good mood. Mulle ka väga meeldib kui üritustel on meelelahutus, kas siis lauamängud, kaardimängud, erinevad kahoodid või kuldvillaku mängud. Need teevad õhtu kuidagi lõbusamaks ja on ka hea ice breaker igale peole. Her Events on just see firma, kes pakub igasuguseid erinevaid lahendusi, et su pidu oleks põhjalik, meeldejääv ja igati mõnus sündmus.



Lõpetuseks ütleks, et jälgige minu aega praktikal, jälgige Her Eventsi tegemisi ning tellige Her Events oma üritusi korraldama, et teie pidu poleks lic “väike istumine” 💖



Greteli Vähi


Recent Posts

See All
bottom of page